... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Συμμετοχή του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Θηβαίων στην 1η Συνάντηση Γονέων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Θήβας



Κατόπιν πρόσκλησης της διευθύντριας των Παιδικών σταθμών και των ΚΑΠΗ του Δήμου Θηβαίων η Κοινωνιολόγος και η Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Θηβαίων παραβρεθήκαμε στην 1 η συνάντηση Γονέων των Παιδιών του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Θήβας και Βαγίων . 

Τα Θέματα στα οποία  αναφερθήκαμε σε αυτή την δίωρη συνάντηση, ήταν τόσο σχετικά με την Λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων όσο  για  τις υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο και ποιες γυναίκες μπορούν να απευθυνθούν.Επίσης έγινε και ένας μικρός απολογισμός λειτουργίας του Κέντρου στα 2,5 χρόνια λειτουργίας του.

Η ψυχολόγος του Κέντρου ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς μπορούν να διαχειριστούν την συμπεριφορά των παιδιών τους για μια  ομαλή μετάβασή προς τον παιδικό σταθμό , πως οριοθετούμε την συμπεριφορά των παιδιών και την αποτελεσματικότητα της τιμωρίας στα παιδιά.  

Ευχαριστούμε θερμά,την Διευθύντρια, την Προϊσταμένη καθώς και το προσωπικό των  Παιδικών Σταθμών για την άψογη συνεργασία που είχαμε σε αυτή την ενημερωτική εκδήλωση .


Χ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: