... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Ενημέρωσης και Δικτύωσης του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Θηβαίων στο πλαίσιο της 25ης Νοεμβρίου



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα Ενημέρωσης και Δικτύωσης "Ενδοοικογενειακή Βία: Η αντιμετώπιση του Φαινομένου από τους Αρμόδιους Φορείς" του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Θηβαίων στο πλαίσιο της 25ης Νοεμβρίου Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου στη "Δράκειος" Δημοτική Βιβλιοθήκη.
Στην ημερίδα συμμετείχαν από το ΚΕΘΙ ο Επιστημονικός επόπτης Κος Παναγιώτης Χαλδαίος, από την Ειδική Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η Δρ. Ελισάβετ Πρέζα, απο τον Δικηγορικό Σύλλογο Θήβας η Κα Γεωργία Κατσάρα, από το Τμήμα ΚΥ ΓΝ Λιβαδειάς η Προϊσταμένη Ειρήνη Μπαρώνη,  από την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας ο Προϊστάμενος του τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας κος Δημήτρης  Λιάπης και από την Εισαγγελία Θήβας η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Θήβας κα Δήμητρα Παπαδοπούλου. 
Χαιρετισμούς απηυθύναν η ΓΓΙΑΔ Κα Ζέφη Δημαδάμα, μέσω βίντεο , ο Δήμαρχος Θηβαίων Κος Γιώργος Αναστασίου  η Διευθύντριά  του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και ΔΥ Δήμου Θηβαίων Κα Παναγιώτα Μπαρώνη καθώς και ο μητροπολίτης Θηβών και Λειβαδιάς Γεώργιος.
Στόχος της ημερίδας που επετεύχθη, ήταν η δικτύωσή μεταξύ των φορέων καθώς και η ενημέρωση του κοινού για το πλαίσιο διαχείρισης και αντιμετώπισης των περιστατικών έμφυλης βίας.
Κατά την ημερίδα διανεμήθηκε έντυπο υλικό που αφορά την πληροφόρηση  επικοινωνίας με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Θηβαίων.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια: