... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Σεμινάριο WordPress για άνεργες γυναίκες

                     

Το Κέντρο Διοτίμα και η Social Hacker Academy προσκαλούν άνεργες Ελληνίδες και μετανάστριες δεύτερης γενιάς, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής για την παρακολούθηση σεμιναρίου 90 ωρών, στην κατασκευή ιστοσελίδων WordPress.
Σκοπός της εκπαίδευσης είναι η ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των άνεργων γυναικών, η αναβάθμιση του επαγγελματικού τους προφίλ, η διευκόλυνση της πρόσβασής τους στην (ψηφιακή) αγορά εργασίας.
Η επιμόρφωση θα διαρκέσει δυόμιση μήνες, με ενδεικτική ημερομηνία έναρξης και λήξης: 1 Ιουλίου-30 Σεπτεμβρίου. Τα σεμινάρια θα υλοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες, εξ αποστάσεως, μέσω της πλατφόρμας Google meet.
Δυνατότητα συμμετοχής έχουν 15 άνεργες Ελληνίδες και μετανάστριες δεύτερης γενιάς, άνω των 18 ετών, με βασικές γνώσεις Αγγλικών.
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της επιμόρφωσης, οι συμμετέχουσες θα λάβουν πιστοποίηση στην κατασκευή ιστοσελίδων WordPress.
Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής από 4-19 Ιουνίου. Κατόπιν, οι επιλεχθείσες θα περάσουν από συνέντευξη.
Σε περίπτωση που οι θέσεις συμπληρωθούν νωρίτερα οι υποψήφιες θα ενημερωθούν με επόμενη ανακοίνωση.

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ 

Τεχνικές προδιαγραφές: Οι συμμετέχοντες/ουσες χρειάζεται να έχουν υπολογιστή και δυνατότητα χρήσης κάμερας και μικροφώνου.
Η επιμόρφωση στην κατασκευή ιστοσελίδων WordPress εντάσσεται στο πρόγραμμα «Women Going Digital: Κατάρτιση ανέργων γυναικών σε τεχνολογικές/ψηφιακές δεξιότητες και σύνδεση με την αγορά εργασίας», που υλοποιείται από το Κέντρο Διοτίμα και τη Social Hacker Academy, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Λάτση, για την περίοδο Ιούνιος – Οκτώβριος 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια: