... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης για τις κοινωνικές υπηρεσίες και δομές της Βοιωτίας

  

Η προβολή των δράσεων όλων των κοινωνικών δομών της Βοιωτίας ήταν το αντικείμενο ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο.
Η Π. Ε. Βοιωτίας και η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, διοργάνωσαν την εκδήλωση με θέμα, «Δίκτυο Κοινωνικών Υπηρεσιών – Δομών στη Βοιωτία».
 Η ημερίδα έχει σαν στόχο τη διαφώτιση των πολιτών, σχετικά με το δίκτυο των Κοινωνικών Υπηρεσιών στο Νομό, την ανάδειξη των φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, του έργου που επιτελείται  σε αυτές,  ώστε έχοντας την ορθή πληροφόρηση  ο πολίτης,  να απευθύνεται αρμοδίως για την επίλυση του προβλήματός του, σε μια εποχή που απαιτεί γνώση.
Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Θηβαίων,μέλος του δικτύου  των δομών της ΓΓΙΦ για την πρόληψη και την καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών και μέλος του δικτύου των κοινωνικών υπηρεσιών και δομών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της ΠΕ Βοιωτίας, το μοναδικό στο Νομό,παρουσίασε η κοινωνιολόγος του Κέντρου Χαρούλα Κυριακάκη. 

Δείτε τα δελτία Τύπου 1)της ΠΕ Βοιωτίας 2)του Δήμου Θηβαίων

                                               









                                         
                                              Η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμα













Δεν υπάρχουν σχόλια: