... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Συμμετοχή του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας στην εκστρατεία του Δήμου Θηβαίων για την Πρόληψη Κατά του Καρκίνου του Μαστού.




Κάθε χρόνο στις 25 Οκτωβρίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Κατά του Καρκίνου του Μαστού, που είναι αφιερωμένη στην πρόληψη , στην σωστή ενημέρωση και στην Ευαισθητοποίηση .
Υπολογίζεται ότι 1 στις 3 γυναίκες παγκοσμίως θα εκδηλώσει καρκίνο του μαστού σε κάποια φάση της ζωής της.
Η νίκη της μάχης κατά του καρκίνου, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την ενημέρωση ,την ιατρική έρευνα και την πρόληψη, η αναγκαιότητα της οποίας γίνεται πιο εύκολα κατανοητή αν υπάρχει ή υπήρχε στον κοινωνικό μας περίγυρο κάποια γυναίκα ,φίλη, συγγενής που να νοσεί ή έχει νοσήσει από τον καρκίνο του μαστού.
Ο Δήμος Θηβαίων, με την συνεργασία του Συμβουλευτικού  Κέντρου Γυναικών Θυμάτων Βίας και την συμμετοχή τόσο του Κέντρου Προληπτικής ιατρικής της ΔΗΚΕΘ όσο και των συλλόγων  εργαζόμενων του Δήμου Θηβαίων, συμμετείχαν  στην εκστρατεία Πρόληψης Κατά του Καρκίνου του Μαστού και φωτογραφήθηκαν για τον σκοπό αυτό.
Κάποια από τα μηνύματα της φωτογράφισης που κρατούσαν οι εθελοντές -συμμετέχοντες:









Η πρόληψη σώζει Ζωές


*Το αποτέλεσμα αυτής της φωτογράφισης θα κοινοποιηθεί σύντομα μέσω του Γραφείου Τύπου του Δήμου Θηβαίων.

Χ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: