... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Μεταρρυθμίσεις στις πολιτικές για το παιδί και την οικογένεια στην Ε.Ε. των 28 το 2017



Στις 03/08/2018 δημοσιεύθηκε η ετήσια θεματική έκθεση της ευρωπαϊκής πλατφόρμας για την επένδυση σε παιδιά (European Platform for Investing in Children), η οποία και παραθέτει στοιχεία των πρόσφατων αλλαγών και νέων εξελίξεων στον τομέα των πολιτικών για τα παιδιά και την οικογένεια σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση για το έτος 2017.
Η έκθεση επικεντρώνεται στην κατάσταση των ευάλωτων παιδιών (παιδιά μεταναστών, παιδιών που διαμένουν σε ιδρύματα κ.λ.π.) και στις βασικές πτυχές που σχετίζονται με επιμέρους κοινωνικοοικονομικές μειονεξίες.
Τέλος, υπογραμμίζει τη σημασία της ανακήρυξης του Ευρωπαϊκού Πυλώνα των Κοινωνικών Δικαιωμάτων ως τη σημαντικότερη αλλαγή στην παιδική και οικογενειακή πολιτική το 2017.
Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρη την ετήσια έκθεση
kkppstereas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: