... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη της Θεματικής Επιτροπής Θεσμών και Ισότητας της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας στο Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων


Ενημέρωση

Τα μέλη της  θεματικής  επιτροπής θεσμών και  ισότητας της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας με αφορμή την πραγματοποίηση της 2ης συνεδρίασης της στον Δήμο Θηβαίων την Δευτέρα 18/12/2017, επισκέφτηκαν  το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων.

Κατά την επίσκεψη , η επιτροπή και τα μέλη της , συναντήθηκαν με  τον Δήμαρχο Θηβαίων Κο Σπύρο Νικολάου και συζητήθηκαν οι  πρωτοβουλίες του Δήμου Θηβαίων σε σχέση με τα θέματα ισότητας ,ενώ η κοινωνιολόγος του Κέντρου Χαρούλα  Κυριακάκη ενημέρωσε  για το πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου -μέλους του Δικτύου Δομών Καταπολέμησης της Βίας Κατά των Γυναικών της ΓΓΙΦ και συζητήθηκαν τρόποι μελλοντικής  συνεργασίας μεταξύ των Δομών του  Δικτύου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της επιτροπής.

Τέλος ,μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ  (Επιτροπής Ισότητας) η κοινωνιολόγος του Κέντρου και μέλη γυναικείων τοπικών συλλόγων, παρακολούθησαν  την συνεδρίαση της επιτροπής και συμμετείχαν  στην συζήτηση επί όλων των θεμάτων,  που συζητήθηκαν και αφορούσαν τις δράσεις για την ισότητα και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.


Χ.Κ.





Δεν υπάρχουν σχόλια: