... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Τα νέα emoji της Apple αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες είναι κάτι παραπάνω από νύφες

Tα νέα emoji που δεν γνωρίζουν περιορισμούς ως προς το φύλο έρχονται σύντομα από την Apple και θα δείχνουν όλα όσα μπορούν να κάνουν οι γυναίκες. Δηλαδή, τα πάντα!
emoji
Η Apple ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες ότι αυτό το φθινόπωρο το iOS 10 θα κυκλοφορήσει περισσότερα από 100 νέα emoji, ανάμεσα στα οποία θα βρίσκονται γυναίκες αθλητές και επαγγελματίες. Από παίκτες μπάσκετ μέχρι ντετέκτιβ και μηχανικούς, αυτά τα νέα emoji, φέρνουν την πραγματικότητα στο κινητό σας τηλέφωνο και ipad, δείχνοντας τις γυναίκες έτσι όπως ακριβώς είναι. Ικανές να κάνουν τα πάντα και να πετύχουν σε διάφορους τομείς και ιδιότητες της ζωής τους, και όχι μόνο στο «επάγγελμα-νύφη».

Σε δελτίο τύπου που έστειλε η Apple, ανέφερε ότι τα νέα emoji θα περιλαμβάνουν και την πολύχρωμη σημαία του κινήματος LGBTIQ, καθώς και μονογονεϊκές οικογένειες, ώστε να μπορούν όλοι οι άνθρωποι να ταυτιστούν.


http://www.huffingtonpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: