... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Το δημοτικό σχολείο του Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα Θήβα επισκέφτηκαν τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Θηβαίων

 





Το Δημοτικό Σχολείο του Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα Θήβας Επισκέφτηκαν τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών την Παρασκευή 10 Μαρτίου  κατόπιν πρόσκλησης της διεύθυνσης του Σχολείου και με αφορμή την Εβδομάδα Ενημέρωσης και Δράσεων που υλοποίησαν  με αφορμή την 8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό του Σχολείου .
Η ενημέρωση στις μαθήτριες του Σχολείου ήταν σχετική με τα στερεότυπα Φύλου και την έμφυλη Βία καθώς και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δικτύου Δομών της ΓΓΔΟΠΙΦ.

Θερμές ευχαριστίες στο Νίκο Αρμένη -διευθυντή και στην Ζωή Μαστροθανάση -εκπαιδευτικό για την πρόσκληση και την Φιλοξενία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: