... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

W.I.N. Hellas Covid-19 Campaign

                       





H μη κερδοσκοπική / μη κυβερνητική οργάνωση W.I.N. Hellas - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών λαμβάνει μέτρα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών, στο πλαίσιο της πανδημίας του Covid -19 και του επιβεβλημένου περιορισμού των πολιτών στο σπίτι.
 
Στα μέτρα αυτά συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία εκστρατείας ενημέρωσης στα ΜΜΕ και τα Social Media, υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και με τη συμμετοχή δημοσίων προσώπων , δημοφιλών καλλιτεχνών, αθλητών και opinion leaders οι οποίοι στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα από το σπίτι τους.
 
Στόχος της εκστρατείας είναι να προτρέψει τις γυναίκες-θύματα βίας να ζητήσουν βοήθεια αλλά και να κινητοποιήσει την κοινωνία των πολιτών ώστε να συμμετάσχει ενεργά στον αγώνα για την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας.
 
  «Αντιμετωπίζουμε με αλληλεγγύη την επιδημία της βίας μέσα στην πανδημία»  





Δεν υπάρχουν σχόλια: