... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση Δικτύωσης των στελεχών του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Θηβαίων με στέλεχος του ΔΟΜ- Helios


Με αφορμή την επίσκεψη στελεχών του ΔΟΜ -Helios στη Θήβα την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, η κοινωνιολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης γυναικών Δήμου Θηβαίων Χαρούλα Κυριακάκη συναντήθηκε με τον Κο Μανόλη Γαλενιανό, στέλεχος του ΔΟΜ Helios.

Κατά την συνάντηση  έγινε ενημέρωση για το πλαίσιο λειτουργίας του Δικτύου Δομών της ΓΓΟΠΙΦ, καθώς και για την δυνατότητα ένταξης των ωφελούμενων γυναικών των ξενώνων του δικτύου δομών της ΓΓΟΠΙΦ στο εν λόγω πρόγραμμα  σύμφωνα με την ενημέρωση των στελεχών του Δικτύου Δομών.

To πρόγραμμα Helios είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα ένταξης που στοχεύει να υποστηρίξει δικαιούχους διεθνούς προστασίας (πρόσφυγες και δικαιούχους επικουρικής προστασίας )να ενταχθούν την ελληνική κοινωνία. Το πρόγραμμα προσφέρει υπηρεσίες που στοχεύουν στην προώθηση της ανεξάρτητης διαβίωσης συμπεριλαμβανόμενων επιδομάτων ενοικίασης ,μαθημάτων ένταξης ,εργσιακής υποστήριξης και εποπτείας ένταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: