... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη μέρα του Δωρεάν σεμιναρίου Αυτοάμυνας -Μέθοδος ΦΥΛΑΤΤΩ


Με ενθουσιασμό και απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη μέρα του σεμιναρίου Γυναικείας Αυτοάμυνας -Μέθοδος ΦΥΛΛΑΤΤΩ την Παρασκευή 15/03/2019 και στα 2 τμήματα γυναικών , που συνδιοργανώθηκε από το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Θηβαίων και την ΚΟΙΝΣΕΠ ΘΗΒΗ , με εκπαιδευτή τον 3 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Αυτοάμυνας Μέθοδος ΦΥΛΑΤΤΩ Κωνσταντίνο Στόγιο.
Η εκπαίδευση ,αυτή την φορά , αφορούσε τρόπους άμυνας σε περιστατικά που σχετίζονται με την σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών σε όλους τους χώρους, όπως εργασία, δρόμο,σπίτι .
Στο τέλος ,σε όλες τις συμμετέχουσες δόθηκε βεβαίωση συμμετοχής και παρακολούθησης του  διήμερου σεμιναρίου .
Ευχαριστούμε πολύ ,τόσο τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ ΘΗΒΗ για την υλοποίηση της δράσης αυτής και την φιλοξενία ,όσο και τον εκπαιδευτή καθώς και τις συμμετέχουσες.
Δεν υπάρχουν σχόλια: