... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα στο ΓΝ Λιβαδειάς με την συμμετοχή των στελεχών του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Θηβαίων






Ενημέρωση:
Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η ημερίδα του τμήματος κοινωνικής εργασίας του Γ.Ν. Λιβαδειάς με θέμα:"Αντιμετώπιση θυμάτων Συντροφικής Βίας" την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου,στην οποία συμμετείχαν με ομιλίες και τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Δήμου Θηβαίων Μαρία Μελετίου -Νομικός και Χαρούλα Κυριακάκη-Κοινωνιολόγος.

Στόχος της εκδήλωσης, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Κοινωνικής υπηρεσίας του ΓΝ Λιβαδειάς , ήταν  η ευαισθητοποίηση του κοινού ,στην πρόληψη και την μείωση του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών ,καθώς και η ενημέρωση  για το πλαίσιο λειτουργίας των υποστηρικτικών δομών και υπηρεσιών ,που λειτουργούν τόσο σε επίπεδο τοπικών και περιφερειακών  υπηρεσιών όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, μέσω του Δικτύου των Δομών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Των Φύλων .

Τις εργασίες της ημερίδας , παρακολούθησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας του  Δήμου Λεβαδέων  κα Κοσκοβόλη Αικατερίνη, η διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Βοιωτίας, Κα Καιτατζη  Σοφία καθώς και εκπρόσωποι φορέων Κοινωνικών Υπηρεσιών και Δομών της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας .

Η  συμμετοχή των στελεχών του Κέντρου  στην ημερίδα ,εντάσσεται στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Θηβαίων με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα τόσο πρόληψης και καταπολέμησης της Βίας κατά των Γυναικών  όσο και  Ισότητας των Δύο Φύλων.




Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος


                                    











Δεν υπάρχουν σχόλια: