... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων στηνTupperware Ελλάδος-εργοστάσιο Θήβας



Την Πέμπτη 23/11/2017 και μετά από πρόσκληση της εταιρείας
, η κοινωνιολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων Χαρούλα Κυριακάκη επισκέφθηκε την Tupperware  Ελλάδος, εργοστάσιο Θήβας προκειμένου να ενημερώσει τους εργαζομένους τόσο για  την Βία Κατά των Γυναικών όσο και  για το Δίκτυο των Δομών Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας ,καθώς και το πλαίσιο λειτουργίας τους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών(25 ΝΟΕ).

Σήμερα το εργοστάσιο της Θήβας είναι ένα από τα 4 στην Ευρώπη και με τις υπερσύγχρονες μηχανές του αλλά και το άρτια εξειδικευμένο του προσωπικό που αριθμεί 189 άτομα, παράγει τα ποιοτικά προϊόντα, που χρησιμοποιούμε  όλοι μας καθημερινώς, τα  γνωστά  σε όλους/ες  πλαστικά  δοχεία  Tupperware.

 Η Tupperware παρουσιάζει το 1948 έναν εντελώς νέο τρόπο προσέγγισης του καταναλωτή με κατ΄ οίκον επιδείξεις , κάτι που ανέλαβαν κυρίως γυναίκες, που ο ρόλος τους στην κοινωνία περιοριζόταν στα στενά πλαίσια της οικίας και της οικογένειας τους και που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.
( www.tupperware.gr)

Στο πλαίσιο της δικτύωσης και της επικοινωνίας του Συμβουλευτικού Κέντρου  με τους/τις υπευθύνους/ες του προσωπικού προγραμματίστηκαν μελλοντικές επαφές και συνεργασίες που θα αφορούν κυρίως στην γυναικεία απασχόληση .

Ευχαριστούμε πολύ την Διεύθυνση του Προσωπικού της  Tupperware Ελλάδος,εργοστάσιο Θήβας, για την Πρόσκληση και την φιλοξενία προκειμένου να υλοποιηθεί η ενημέρωση , η οποία συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις δικτύωσης ,ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξης με τίτλο: «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Θηβαίων»






Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων βίας Δήμου Θηβαίων
Κύπρου 3, Δημαρχείο,
Τκ 32 200,Θήβα
Τηλ:2262089574,2262089576
Email: symvouleutiko@thiva.gr
Blog: www.sumvouleutikothivas.blogspot.gr








Νίκος Παππάς, Υπεύθυνος Μισθοδοσίας




Δεν υπάρχουν σχόλια: