... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Απολογισμός Υποστήριξης Θεματικής Εβδομάδας Γυμνασίων από τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Δήμου Θηβαίων



Απολογισμός Υποστήριξης της Θεματικής Εβδομάδας στα Γυμνάσια


Με αφορμή την  Θεματική εβδομάδα των Γυμνασίων στο πλαίσιο της εγκυκλίου(Αρ. Πρωτ. 44/03-11-2016) του Υπουργείου Παιδείας  και στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων και παρεμβάσεων, τα στελέχη του Συμβουλευτικού  Κέντρου  Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων, υποστήριξαν  την θεματική Ενότητα «’Εμφυλες Ταυτότητες»,  μέσω εκπαιδευτικών εργαλείων εγκεκριμένων από το ΙΕΠ.
Οι εκπαιδευτικές παρεμβάσεις έγιναν σε 7 γυμνάσια τόσο του Δήμου Θηβαίων όσο και  της Περιφέρειας  (1 Γυμνάσιο Θήβας, 2 ο Γυμνάσιο Θήβας, 5ο Γυμνάσιο Θήβας, Εσπερινό Γυμνάσιο Θήβας, Γυμνάσιο ΔΕ Βαγίων, Γυμνάσιο ΤΚ Καπαρελίου, Γυμνάσιο Αντίκυρας ) και συνολικά συμμετείχαν και ενημερώθηκαν 500 μαθητές.
Ευχαριστούμε τις διευθύνσεις και το διδακτικό των γυμνασίων για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, για την συνεργασία και την φιλοξενία.
Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Δήμου Θηβαίων




Δεν υπάρχουν σχόλια: