... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Αυτό το σποτ θα κάνει κάθε γυναίκα να θέλει να αρχίσει τα σπορ





Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες δίνουν μεγάλο αγώνα και έχουν αποδείξει πως μπορούν να κάνουν τα πάντα και καταρρίπτουν ένα ένα τα "παραδοσιακά ανδρικά" οχυρά.
Ωστόσο όσο και η μάχη για την ισότητα των δύο φύλων οδεύει σε καλό δρόμο, υπάρχουν ακόμα πολλά στερεότυπα ακόμα και στα σπορ (κάποια θεωρούνται καθαρά ανδρική υπόθεση, όπως το ράγκμπι, το μποξ ακόμα και το μπάσκετ κ.ά.).
Ένα νέο διαφημστικό σποτ γνωστής εταιρείας προϊόντων γυναικείας περιποίησης και υγιεινής , στα πλαίσια της καμπάνιας #LikeAGirl και με αφορμή τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, κυκλοφόρησε ένα νέο σποτ που δείχνει γυναίκες κάθε ηλικίας να δίνουν το δικό τους αγώνα για να πετύχουν στα αθλήματα που έχουν επιλέξει. Δείτε τις ιστορίες τους και θα σταθούν πηγή έμπνευσης γα καθε γυναίκα.

http://mag.sigmalive.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: