... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Διάσημοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία



Μια νέα καμπάνια που θέλει να ενημερώσει το κοινό για την ενδοοικογενειακή βία, έδειξε διάσημους καλλιτέχνες να μένουν ‘άφωνοι’ και συγκινημένοι μπροστά στη βία που ασκείται κατά των γυναικών. Ο οργανισμός Νο More κυκλοφόρησε την καμπάνια ‘Speechless’ στις 10 Δεκεμβρίου με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα.
Η Hilary Swank, η Mariska Hargitay, ο Tim Gunn, η Jemima Kirke και η Mary J Blige είναι μερικοί από τους stars που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια. Η ηθοποιός Hilary Swank στο βίντεο που διαρκεί μόλις 30 δευτερόλεπτα εμφανίζεται ‘άφωνη’ από συναίσθημα ενώ στην οθόνη αναγράφεται η πρόταση «η ενδοοικογενειακή βία και η σεξουαλική κακοποίηση είναι δύσκολα θέματα για να συζητήσει κανείς».








http://www.kathimerini.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια: