... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Αστέρες του Χόλιγουντ σε καμπάνια του Ομπάμα κατά της σεξουαλικής βίας





kreg

Διασημότητες του Χόλιγουντ, όπως ο Στίβ Κάρελ, ο Ντάνιελ Κρέγκ και ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο συμμετέχουν στην εκστρατεία για τον τερματισμό των σεξουαλικών επιθέσεων ενώ το βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν μόνο άνδρες,  περιλαμβάνει σχόλια του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάνα και του Αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν.
«Αν δεν συναινεί , ή αν δεν μπορεί να συναινέσει, είναι βιασμός , είναι επίθεση» αναφέρει ο Ντελ Τόρο .
Την Τρίτη , ο Λευκός Οίκος κυκλοφόρησε την πρώτη έκθεση της  ειδικής ομάδας, που έχει συστήσει για την προστασία των μαθητών από τη σεξουαλική κακοποίηση , η οποία περιλαμβάνει τα στάδια των δράσεων και συστάσεων .
Τον Ιανουάριο , η αμερικανική κυβέρνηση ξεκίνησε την ιστοσελίδα Notalone.gov , η οποία παρέχει πληροφορίες και πόρους για την αποτροπή της σεξουαλικής κακοποίησης.
Η ιστοσελίδα φιλοξενεί και μήνυμα του Αμερικανού Προέδρου, ο οποίος σημειώνει ότι, «ίσως το πιο σημαντικό είναι πως , πρέπει να συνεχίσουμε να λέμε σε κανέναν εκεί έξω που έχει ποτέ δεχθεί επίθεση : δεν είστε μόνοι.»




http://www.matrix24.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια: