... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Ισότητα στο ζευγάρι: Εστιατόριο προσφέρει το λογαριασμό χωρισμένο στα δύο

Ισότητα στο ζευγάρι: Εστιατόριο προσφέρει το λογαριασμό χωρισμένο στα δύο

Υπέρ της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών είναι ένα εστιατόριο στο Εδιμβούργο και το απέδειξε έμπρακτα με μια νέα καινοτομία.
Το Blackwood’s Bar and Grill φροντίζει ώστε τα νέα ζευγάρια να… μοιράζονται τον λογαριασμό!
Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να το ζητήσουν όταν κάνουν κράτηση στο εστιατόριο μέσω τηλεφώνου, ή σε online κράτηση. Τότε, ο σερβιτόρος φέρνει το λογαριασμό σε δύο ξεχωριστές αποδείξεις.
Αν και αυτή η σκέψη έγινε για να αποφεύγεται η αμηχανία μεταξύ του ζευγαριού όταν έρχεται ο λογαριασμός, τελικά ίσως φέρνει περισσότερη!
Ο Γκάρι Χάρντινγκ, διευθυντής του Blackwood, χαρακτήρισε, ως «διακανονισμό του 21ου αιώνα» την πολιτική αυτή του μαγαζιού, αναφέροντας σχετικά στα βρετανικά ταμπλόιντ:
«Όταν φτάνει ο λογαριασμός, μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσάρεστες συζητήσεις μεταξύ δύο ανθρώπων και έχουμε κάνει δική μας υπόθεση την παροχή βοήθειας, για να μην υπάρχει αυτή η αμηχανία. Μας αρέσει να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και δεν υπάρχει άλλο εστιατόριο στην πόλη που να προσφέρει κάτι τέτοιο.
Εμείς δεν επιβάλουμε τη ρύθμιση στα ζευγάρια. Οι επισκέπτες πρέπει απλά να το αναφέρουν μόνο όταν κάνουν την κράτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: