... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

"ALL IN": Project της ΕΕ και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την ισορροπία των φύλων στον αθλητισμό




To project " ALL IN:Towards gender balance in sport ", είναι ένα κοινό σχέδιο της  Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και του Συμβουλίου της Ευρώπης (COE). Στόχος του είναι να παρέχει στήριξη ,στις δημόσιες αρχές και τους αθλητικούς οργανισμούς και οργανώσεις, στον σχεδιασμό και στην εφαρμογή πολιτικών και προγραμμάτων τόσο για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων στον αθλητισμό όσο και για την υιοθέτηση στρατηγικής ενσωμάτωσης της διάστασης των φύλων.
Ένα μέρος αυτού του έργου είναι η συλλογή δεδομένων σχετικά με την ισότητα των φύλων στον αθλητισμό σχετικά με την ηγεσία,προπαίδευση, συμμετοχή, επικοινωνία και την έμφυλη βία  στον αθλητισμό.

Τα αποτελέσματα  της έκθεσης Gender Equality in SportProposal for Strategic Actions 2014 – 2020  παρουσιάζουν τα κυριότερα στοιχεία των συλλεγόμενων στοιχείων.

Δείτε πληροφορίες για το project   " ALL IN:Towards gender balance in sport 





Δεν υπάρχουν σχόλια: