... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Εκθέσεις- Gender Counts: East and Southeast Asia, Pacific

UNICEF EAPRO       UNICEF/Sokhin


Αυτές οι εκθέσεις χρησιμοποιούν ποσοτικά δεδομένα σε εθνικό επίπεδο για να παράσχουν ένα ολοκληρωμένο προφίλ για το πώς οι ανισότητες μεταξύ των φύλων επηρεάζουν τα κορίτσια και τα αγόρια, στις χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος στην Ανατολική και τη Νοτιοανατολική Ασία και στον Ειρηνικό.

Η παρούσες  εκθέσεις  περιγράφουν  τις επιπτώσεις της ανισότητας των φύλων στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και της μετάβασης στην απασχόληση, την προστασία και το ασφαλές περιβάλλον. 

Εντοπίζουν  βασικά κενά δεδομένων και γνώσεων σχετικά με την ανισότητα μεταξύ των φύλων για παιδιά και εφήβους, παρέχουν  συστάσεις για δείκτες προτεραιότητας και ζητούν επενδύσεις στη συλλογή δεδομένων, συμπληρωματική έρευνα και δράση για την αντιμετώπιση των βασικών παραγόντων της ανισότητας των φύλων στην περιοχή.




Διαβάστε την έκθεση : Gender Counts: East and Southeast Asia και Gender Count: Pacific




Δεν υπάρχουν σχόλια: