... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

«Με την Κούβα στην καρδιά» στη Φυλακή Γυναικών Θήβας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και παπούτσια
Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Με την Κούβα στην καρδιά» πραγματοποιείται στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 και για τις δύο επόμενες εβδομάδες. 
Η έκθεση αποτελείται από μία συλλογή πενήντα (50) φωτογραφιών που απεικονίζουν τη ζωή και τη φύση στην Κούβα. Τα εγκαίνια έγιναν την Τρίτη Νοεμβρίου 2018, παρουσία της Πρέσβεως της Κούβας κ. Zelmys Maria Dominguez Cortina και του Προξένου κ. Jose Oriol Marrero Martinez. 
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συναυλία με ζωντανή Κουβανέζικη μουσική, με τη συμμετοχή Κουβανών μουσικών. Οι κρατούμενες ευχαριστήθηκαν, ψυχαγωγήθηκαν και εκτονώθηκαν ψυχικά και συναισθηματικά καθώς τραγούδησαν και χόρεψαν στους ρυθμούς της λάτιν μουσικής. 
Οι ανωτέρω πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι μια μικρή συμβολή της Πρεσβείας της Κούβας στον εμπλουτισμό της πολιτιστικής παιδείας των γυναικών κρατουμένων και την ευχαριστούμε πολύ!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και γένι

www.facebook.com/crimepolicygr

Δεν υπάρχουν σχόλια: