... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

STEMM Equality Congress 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για STEMM Equality Congress



Το Συνέδριο Ισότητας του STEMM 2018 θα προσφέρει στους εκπροσώπους την ευκαιρία να ακούσουν και να συζητήσουν με τους ηγέτες , σχετικά με την ισότητα, τη διαφορετικότητα και τη στρατηγική ένταξης, την πολιτική και την πρακτική στο STEMM παγκοσμίως.
Θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 350 κορυφαίοι ερευνητές, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, προσωπικό ισότητας, ιδιωτικός τομέας, ακαδημαϊκό προσωπικό, κυβερνητικοί εκπρόσωποι και ΜΚΟ από όλο τον κόσμο. Το συνέδριο του 2018 προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία για δικτύωση, μάθηση και συνεργασία για την επίτευξη μεγαλύτερης ισότητας, στο STEMM.
Όλες οι εκδηλώσεις, οι παρουσιάσεις και οι αφίσες από το συνέδριο δημοσιεύονται ηλεκτρονικά και στον ιστοτόπο της εκδήλωσης (βλέπε 2017 παρουσιάσεις εδώ) και μέσω της βιβλιοθήκης IngentaConnect και είναι πλήρως ανοικτές. Όλες οι παρουσιάσεις κατατίθενται στο Portico και δημοσιεύονται με άδεια Creative Commons, για να δώσουν στους αντιπροσώπους έναν πολύτιμο πόρο για χρήση μετά το συνέδριο.
Στο συνέδριο του 2017 συμμετείχαν περισσότεροι από 220 εκπρόσωποι από 31 χώρες σε 5 ηπείρους.
Με βάση ορισμένα από τα βασικά θέματα και τα θέματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του 2017, το 2018 θα επικεντρωθεί στην διατομεακότητα, την ανταλλαγή ιστοριών επιτυχίας από όλο τον κόσμο, πρακτικών μέτρων που εργάζονται για άλλους οργανισμούς, τοπικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί, χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων και τον τρόπο με τον οποίο αυτά τα εργαλεία μπορούν να εφαρμοστούν σε άλλες χώρες και περιοχές. το 2018 θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις παρουσιάσεις των αναδυόμενων χωρών και στα τελευταία θέματα.
Το συνέδριο του 2018 θα περιλαμβάνει ενημερώσεις για βασικά προγράμματα από ομάδες πιστοποίησης ισότητας, πρακτικές συζητήσεις πολιτικής και μερικά από τα πιο πρόσφατα ευρήματα και αποτελέσματα έρευνας σε διάφορους τύπους τομέων, χωρών και οργανισμών. Με παρουσιάσεις κορυφαίων κυβερνητικών φορέων, φορέων χρηματοδότησης, ακαδημαϊκών, ιδιωτικών φορέων και ηγετικών φορέων πιστοποίησης από όλο τον κόσμο, το συνέδριο του 2018 θα παράσχει εκτελέσιμες γνώσεις στους αντιπροσώπους.
Το Συνέδριο Ισότητας του STEMM 2018 θα επικεντρωθεί στην αλληλεπίδραση - με ειδικές συνεδρίες, εργαστήρια και δορυφορικές εκδηλώσεις, προκειμένου να βοηθήσει τους εκπροσώπους να αποκτήσουν γνώσεις και πρακτικά μαθήματα και μεθόδους εφαρμογής και χρήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: