... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

CEDAW:Η Σύμβαση για την εξάλειψη όλων των μορφών διακρίσεων κατά των γυναικών σε cartoon


Το παραπάνω  βίντεο δημιουργήθηκε και προβλήθηκε  από την UN Women  στην Ιορδανία κατά τη διάρκεια της εκστρατείας "Ημέρες 16 ημερών ακτιβισμού κατά της βίας λόγω φύλου" το 2015. Σκοπός του βίντεο είναι να αναδείξει  τη σύμβαση CEDAW ,υπογραμμίζοντας τα θετικά αποτελέσματα της εφαρμογής της στην κοινωνία.
Το  βίντεο είναι το αποτέλεσμα κοινών προσπαθειών υποστήριξης στο πλαίσιο του ειδικού κοινού προγράμματος για το CEDAW - το οποίο υλοποίησε η UN Women, η UNICEF και το UNFPA σε συνεργασία με την Ιορδανική Εθνική Επιτροπή για τις Γυναίκες.

Ένα πολύτιμο εργαλείο ,που χρησιμοποιήσαμε στην ενημέρωση που έγινε με γυναίκες πρόσφυγες και ενθάρρυνε τις γυναίκες να μιλήσουν και ν' ανταλλάξουμε απόψεις για όλες τις μορφές των διακρίσεων και πως μπορούν να εξαλειφθούν.


sumvouleutikothivas.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: