... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Ενημερωτική δράση ευαισθητοποίησης στο Γυμνάσιο της Αντίκυρας απο το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Θηβαίων


Συνεχίζοντας της ενημερώσεις που πραγματοποιούνται με αφορμή την θεματική εβδομάδα στα γυμνάσια 
το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Θηβαίων με την  κοινωνιολόγο  Χαρούλα Κυριακάκη, μετά από  πρόσκληση της διεύθυνσης  του σχολείου, πραγματοποίησε  άλλη μια ενημερωτική δράση, την Δευτέρα 07 Μαίου 2018, στους μαθητές/-τριες  των τριών τάξεων του  γυμνασίου  της  Αντίκυρας ,της περιφέρειας Βοιωτίας.

Η συζήτηση έγινε σε θέματα που αφορούσαν τα στερεότυπα του φύλου, την διαφορετικότητα και την βία ενώ  οι βιωματικές ασκήσεις ήταν το κίνητρο να γίνει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ,τόσο με τους/τις εκπαιδευτικούς όσο και με τους μαθητές /τριες. 
Ευχαριστούμε τόσο  την  Διεύθυνση όσο και τους/τις  εκπαιδευτικούς   του σχολείου, για την πρόσκληση , και την συνεργασία.

Με εκτίμηση ,
τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου,

Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων
Κύπρου 3, 32200 ,Θήβα
Τηλ: 2262089576/ 2262089574












Δεν υπάρχουν σχόλια: