... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Το πόστερ τα είπε όλα: «Γυναίκες στα Μαθηματικά» από 4 άντρες


Το κολέγιο Brigham Young στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών διοργάνωσε μια συζήτηση με κεντρικό θέμα τις «Γυναίκες στα Μαθηματικά» και το πόστερ της ανακοίνωσης είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Η ανακοίνωση, που μερικοί θεώρησαν ξεκαρδιστική και άλλοι εκνευριστική, έγραφε «Γυναίκες στα Μαθημακτικά» κι από κάτω είχε τέσσερις φωτογραφίες ανδρών.
Μια φοιτήτρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με το εν λόγω πόστερ στο Twitter: το φυλλάδιο καλεί «όλες τις γυναίκες που αγαπούν τα μαθηματικά να έρθουνκαι να μάθουν για την έρευνα στα επιστημονικά δεδομένα, την τοπολογία, τη θεωρία των αριθμών και τα δυναμικά συστήματα με εισηγητές τέσσερις καθηγητές μαθηματικών του κολεγίου».
Η ανάρτηση της φοιτήτριας με το φυλλάδιο, συνοδευόταν με το σχόλιο «Πρόκειται για σάτιρα;» Μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα, το τουίτ είχε ξεπεράσει τα 9.000 retweets και 24,000 likes.


To πανεπιστήμιο βέβαια, απάντησε και ξεκαθάρισε ότι έγινε με «καλές προθέσεις αλλά κακή κρίση» 
http://www.huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: