... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Έστειλε τη γυναίκα του στο νοσοκομείο από το ξύλο γιατί έβλεπε… Britain’s Got Talent

Έστειλε τη γυναίκα του στο νοσοκομείο από το ξύλο γιατί έβλεπε… Britain's Got Talent

Μία ακόμα σοκαριστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας κάνει το γύρο του διαδικτύου αυτή τη φορά με μία «αστεία» αφορμή. Αν και σύμφωνα με τους ψυχολόγους οι φορείς της ενδοοικογενειακής βίας δεν χρειάζονται κάποιον σοβαρό λόγο για να βγάλουν την οργή τους πάνω σε κάποιο μέλος της οικογένειάς τους. Για την παρακολούθηση ενός reality ωστόσο δεν είχαμε ξαναδιαβάσει.
Η μητέρα τριών παιδιών, Σούζαν Χιλ, από το Μάντσεστερ έμεινε νοσηλευόμενη σε άσχημη κατάσταση από τα χτυπήματα που της κατάφερε ο σύζυγός της λόγω της επιλογής προγράμματος στην τηλεόραση. Η Χιλ ήθελε να δει το γνωστό reality Britain's Got Talent. Κάτι που εξόργισε τον άνδρα που είχε γνωρίσει και παντρευτεί μέσα από πλατφόρμα γνωριμιών στο ίντερνετ, ο οποίος εξαπέλυσε ακραία επίθεση εναντίον της.
Την έδεσε με καλώδιο, της χτυπούσε το πρόσωπο με βία, το λαιμό και το πρόσωπο, την έβαλε μέσα σε ένα σλίπινγκ μπαγκ και την άφησε αναίσθητη να τη βρει ο γιος της. Όπως ανέφερε η Dailymail, η άτυχη γυναίκα έμεινε μία εβδομάδα στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να ανοίξει καν τα μάτια της γιατί ήταν πρησμένα.
Ο άνδρας της που συνελήφθη αντιμετωπίζει φυλάκιση μέχρι τρία χρόνια καθώς είναι υπότροπος για βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: