... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Power Her Choices





Όλα τα κορίτσια και οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν ελεύθερα το εάν και το πότε θα μείνουν έγκυες. Αυτό είναι το βασικό μήνυμα που η United Colors of Benetton και το UNFPA, το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τον πληθυσμό, θέλουν να μεταφέρουν σε όλον τον κόσμο μέσα από την νέα παγκόσμια εκστρατεία για την προστασία των γυναικών από μη προγραμματισμένες εγκυμοσύνες.

Η εκστρατεία Power Her Choices που έχει ξεκινήσει με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής του Λονδίνου για τον οικογενειακό προγραμματισμό, θα φέρει σε επαφή όλα τα θεσμικά όργανα και τους εμπλεκόμενους φορείς με απώτερο σκοπό την επίτευξη του κοινού στόχου: να βοηθήσουν έτσι ώστε περισσότερες από 120 εκατομμύρια γυναίκες, ειδικά στις αναπτυσσόμενες χώρες, να αποκτήσουν πρόσβαση σε σύγχρονες μεθόδους αντισύλληψης μέχρι το 2020.

Η εκστρατεία, σύμφωνα πάντα με τους στόχους και τις πρωτοβουλίες του Women Empowerment Program, σχεδιάστηκε από την Fabrica, το ερευνητικό κέντρο για την επικοινωνία του Ομίλου Benetton. Η κύρια εικόνα της εκστρατείας Power Her Choices, δείχνει έναν λαμπτήρα που έχει τη μορφή μίας μήτρας. Μια μεταφορά για τον τρόπο με τον οποίο το έργο του UNFPA μπορεί να συμβάλει σε μια νέα μορφή συνειδητοποίησης των νέων γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: