... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Στο 1ο Γυμνάσιο Θήβας το Συμβουλευτικό Κέντρο του δήμου για την Θεματική εβδομάδαΤην Τρίτη 23/05/2017 η κοινωνιολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων, βρέθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Θήβας συνεχίζοντας την υποστήριξη που αφορά στις Θεματική Ενότητα "'Εμφυλες Ταυτότητες".
Στο φιλόξενο χώρο της βιβλιοθήκης τα παιδιά και των τριών τάξεων του γυμνασίου 125 περίπου συνολικά) ενημερώθηκαν σχετικά με τις έννοιες του βιολογικού και κοινωνικού φύλου, τα στερεότυπα που υπήρχαν και υπάρχουν σε σχέση με το φύλο καθώς επίσης και για την έμφυλη βία σε όλες της τις μορφές.

Ευχαριστούμε την διεύθυνση και το διδακτικό του σχολείου τόσο για την πρόσκληση , όσο και για την φιλοξενία και συνεργασία.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: