... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Οι Bon Iver ανακοινώνουν καμπάνια για την ισότητα των φύλων

[Popaganda]: Οι Bon Iver ανακοινώνουν καμπάνια για την ισότητα των φύλων

Συνεργάζεται με τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε κάθε πόλη, «σε μια προσπάθεια να σταματήσει η ανισότητα των φύλων, η ενδοοικογενειακή βία και σεξουαλική κακοποίηση.»

Oι Bon Iver ξεκινούν την περιοδεία τους για το τελευταίο τους άλμπουμ “22 A Million” την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα, ανακοίνωσαν μια νέα εκστρατεία της ισότητας των φύλων που ονομάζεται “2 A Million“, το οποίο αποσκοπεί στην προώθηση της ευαισθητοποίησης και της «σύνδεσης πρόσωπο-με-πρόσωπο, σε μια προσπάθεια να σταματήσει η ανισότητα των φύλων, η ενδοοικογενειακή βία και σεξουαλική κακοποίηση».
Η μπάντα θα συνεργαστεί με τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε κάθε πόλη κατά μήκος της περιοδείας για την επίτευξη αυτών των στόχων. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση η μπάντα έχει μοιραστεί μέσω του Twitter.


Read more: http://www.multi-news.gr/popaganda-bon-iver-anakinonoun-kampania-gia-tin-isotita-ton-filon/#ixzz4NQJYG000 

Δεν υπάρχουν σχόλια: