... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η αγάπη είναι η απάντηση -Animasyros







Το Κέντρο Ζωής, σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων Animasyros, παρουσιάζουν το βίντεο κινουμένων σχεδίων «Η αγάπη είναι η απάντηση», που υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του εφαρμοσμένου εργαστηρίου κινουμένων σχεδίων στο Κέντρο Ημέρας Αθήνας, με τη συμμετοχή ατόμων θετικών στον ιό HIV και εθελοντών του Οργανισμού.
Τα animations «Η αγάπη είναι η απάντηση» και «Η Γη δε σταματάει να γυρίζει» παρουσιάστηκαν στο Animasyros 9.0 (21-25/09/2016), δίνοντας τη δυνατότητα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καθημερινά τον κοινωνικό αποκλεισμό, να αποτυπώσουν τα συναισθήματα, τα βιώματα, τις φοβίες, αλλά και τις ελπίδες τους.
Η δημιουργική αυτή συνεργασία δείχνει στην πράξη ότι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για τη διαμόρφωση μηνυμάτων γεμάτων νόημα και ελπίδα, καταπολεμάμε πιο αποτελεσματικά το κοινωνικό στίγμα!





Δεν υπάρχουν σχόλια: