... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Νέο κρούσμα εργοδοτικής αυθαιρεσίας κατά Εγκύου εργαζόμενης

αρχείο λήψης

Ένα νέο κρούσμα εργοδοτικής αυθαιρεσίας έρχεται να προστεθεί στην ήδη μακρά  λίστα και αφορά για ακόμη μία φορά  έγκυο εργαζόμενη. Σύμφωνα με την καταγγελία , υπήρξε  απόλυση εγκύου μηχανικού από την εταιρεία «MIGATO ΑΕ».
Σε ερώτηση του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών προς την εταιρεία για τους λόγους απόλυσης, ο υπεύθυνος απάντησε “Έτσι! Διευθυντικό δικαίωμα!”».
Παράσταση διαμαρτυρίας στην MIGATO, διοργανώνει το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, αύριο, Τρίτη 27 Γενάρη στις 8 πμ.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών
Καταγγελία για την παράνομη και καταχρηστική απόλυση εγκύου συναδέλφου από την εταιρία MIGATO AE.
Παράσταση διαμαρτυρίας στη MIGATO, Τρίτη 27 Γενάρη στις 8 πμ (Μονεμβασίας 8, Αγ. Δημήτριος).
Το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών καταγγέλει την εταιρία MIGATO AE για την παράνομη και καταχρηστική απόλυση εγκύου συναδέλφου. Όταν η συνάδελφος ανακοίνωσε στην εταιρία την εγκυμοσύνη της, η εργοδοσία την ανάγκασε να υπογράψει λύση της σύμβασης της, επικαλούμενη υπογραφή νέας που θα όριζε αλλαγή των όρων εργασίας. Ουσιαστικά η εργαζόμενη εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.Ωστόσο, η νέα σύμβαση δεν κοινοποιήθηκε ποτέ στην εργαζόμενη. Αντιθέτως, στις συνεχείς ερωτήσεις της συναδέλφου για την υπογραφή νέας σύμβασης, η εταιρία απάντησε ότι δεν τίθεται ζήτημα καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για οικειοθελή αποχώρηση! Η κοροϊδία δεν σταμάτησε όμως μόνον εκεί. Σε ερώτηση του σωματείου προς την εταιρία για τους λόγους απόλυσης, ο υπεύθυνος απάντησε «Έτσι! Διευθυντικό δικαίωμα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: