... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Το Μυστικό της Νίκης



Αγαπημένοι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα της πρόληψης της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και συμμετέχουν στην καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία στην Ελλάδα συντονίζεται από την Έλενα Ράπτη.
Η Έλενα Ράπτη με την ιδιότητα της Ελληνίδας βουλευτού, μέλους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της ­Ευρώπης και του Δικτύου ­Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, ανέλαβε το συντονισμό της εκστρατείας στην Ελλάδα.
Ο επιτυχημένος παρουσιαστής και δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας, είναι ο αφηγητής της ιστορίας της Νίκης-ηρωίδας της ιστορίας κινουμένων σχεδίων (3D animation video) με ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά και η φωνή του τρέιλερ.
Η Φαίη Σκορδά είναι εκείνη που δανείζει τη φωνή της στη νεράιδα της ταινίας, που περνάει τα μηνύματα με τρόπο οπτικοακουστικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό, συμβάλλοντας πολύ ουσιαστικά στην ευαισθητοποίηση όλων και εν τέλει στην προστασία των παιδιών.
Ο ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος, είναι μέσω της φωνής του ο «φίλος» της Νίκης, ενώ η ηθοποιός Μαρία Δεληκωνσταντίνου τραγουδάει το εκπαιδευτικό τραγούδι που περνάει τα μηνύματα στα παιδιά. Ένα 5χρονο κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη τραγουδάει το κομμάτι «Το σώμα μου, μου ανήκει», δηλαδή το παιδικό τραγουδάκι μέσα από το οποίο μας μιλά η Νίκη.
Πρόκειται για μια παραγωγή της DVS Design, με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Λάτση για το κόστος αναπαραγωγής των αντιτύπων, ώστε «Το Μυστικό της Νίκης» να μοιραστεί σε όλους τους νομούς της χώρας, σε γονείς και παιδιά με τη συνδρομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.




http://www.rizopoulospost.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: