... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Η γυναίκα στην αγορά εργασίας: Προκλήσεις και τρόποι στήριξης

 



Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας διοργανώνει τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 και ώρα 17.00 με 18.30 ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η γυναίκα στην αγορά εργασίας: Προκλήσεις και τρόποι στήριξης», στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών & Πειραιώς 144 – ΑΙΘΟΥΣΑ: T.E.C. (technology, engineer, creation) / 1ος όροφος).

Στην εκδήλωση θα συζητήθουν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε σχέση με την εξισορρόπηση της εξισορρόπηση της προσωπικής – οικογενειακής και επαγγελματικής τους ζωής, καθώς και τρόποι ενδυνάμωσης και ένταξής τους στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν πρωτοβουλίες υποστήριξης, όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα RE-START, που έχει στόχο την ενδυνάμωση γυναικών που έχουν μείνει εκτός αγοράς εργασίας λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και επιθυμούν να επιστρέψουν στην απασχόληση, και το οποίο υλοποιεί στην Ελλάδα το ΚΜΟP – Education & Innovation Hub.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ και δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με απαραίτητη την προεγγραφή.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ειρηάννα Δραγώνα (Διαχειρίστρια του έργου RE-START) στο τηλέφωνο 2103637547 ή στο email restart-project@kmop.org.)

https://www.ertnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: