... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Ο πρόεδρος της Βουλής της Νέας Ζηλανδίας κάνει babysitting σε μωρό βουλευτή

          



Σε εμάς τους Έλληνες μπορεί να προκαλούσε έκπληξη, στην χώρα του όμως δέχτηκε πληθώρα εγκωμιαστικών σχολίων. 

Ο λόγος για τον πρόεδρο της Βουλής της Νέας Ζηλανδίας, που δεν δίστασε να πάρει τον ρόλο της νταντάς για λίγο την ώρα που προέδρευε μιας συζήτησης.

Ο Τρέβορ Μάλαρντ τούιταρε μια φωτογραφία που τον δείχνει να ταϊζει με μπιμπερό τον νεογέννητο γιο ενός βουλευτή των Εργατικών, του Ταμάτι Κόφεϊ και του συντρόφου του, που ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούλιο. Στην λεζάντα έγραψε: «Συνήθως η θέση του Προέδρου της Βουλής χρησιμοποιείται μόνο από τον προεδρεύοντα, αλλά σήμερα ένας VIP κάθισε μαζί μου. Συγχαρητήρια Ταμάτι και Τιμ για το νέο μέλος της οικογένειάς σας».

Δεκάδες κολακευτικά σχόλια για το babysitting

Οι φωτογραφίες μάλιστα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και έχουν συγκεντρώσει δεκάδες σχόλια, με τα περισσότερα να επαινούν τον πρόεδρο της Βουλής για το babysitting. Ένας χρήστης μάλιστα έγραψε: «Νέα Ζηλανδία...μπορεί να είσαι μια μικρή χώρα, αλλά έχεις ένα τεράστιο μάθημα να διδάξεις στον κόσμο. Σπουδαία φωτογραφία» ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Είναι απλά θαυμάσιο να βλέπουμε κάτι τέτοιο να συμβαίνει στο κοινοβούλιό μας».

Εκτός όμως από τους απλούς πολίτες και βουλευτές εξήραν τον βουλευτή των Εργατικών που πήγε με τον γιο του στο Κοινοβούλιο και που τον έδωσε στον πρόεδρο της Βουλής. «Είναι θαυμάσιο να έχουμε ένα μωρό στο Κοινοβούλιο και μάλιστα τόσο όμορφο» έγραψε ο βουλευτής Γκάρεθ Χιουζ.

Να σημειωθεί πως πέρυσι η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Ζακίντα Αρντέρν ήταν η πρώτη γυναίκα ηγέτης παγκοσμίως που πήρε μαζί της το μωρό της στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.


 iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: