... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

«Mea culpa» Ζούκερμπεργκ στο Κογκρέσο για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

«Mea culpa» Ζούκερμπεργκ στο Κογκρέσο για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

«Ήταν δικό μου λάθος και λυπάμαι», τόνισε στην κατάθεσή του στην αμερικανική Γερουσία ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, που κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τη μαζική διαρροή προσωπικών δεδομένων χρηστών του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Κατά την απολογία του ο Ζούκερμπεργκ τόνισε πως «είναι ξεκάθαρο ότι δεν κάναμε αρκετά για να αποτρέψουμε να χρησιμοποιηθούν τα εργαλεία αυτά για κακό», προσθέτοντας ότι δεν αναπτύχθηκε μια ευρύτερη θεώρηση της ευθύνης και αυτό ήταν μεγάλο λάθος. «Ήταν δικό μου λάθος και ζητώ συγγνώμη», σημείωσε.
Ο mr facebook παραδέχθηκε πως «δεν αρκεί απλά να συνδέονται οι άνθρωποι. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αυτές οι συνδέσεις είναι θετικές. Δεν αρκεί να δώσουμε στους ανθρώπους φωνή. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν το χρησιμοποιούν για να βλάψουν τους άλλους ή να διαδώσουν παραπληροφόρηση».
«Θα χρειαστεί χρόνος για να κάνουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές» για να περιορίσουμε αυτές τις λανθασμένες χρήσεις», πρόσθεσε.Πηγή: reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: