... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

When Men Change: video

Το βίντεο "Όταν αλλάζουν οι άντρες..." αναφέρεται στην ιστορία τεσσάρων ανδρών που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται την ισότητα των φύλων, τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία και τη βία.

Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε αυξημένο ενδιαφέρον για τη διερεύνηση του τρόπου με τον οποίο οι άνδρες μπορούν να συμβάλουν στην προώθηση της ισότητας των φύλων και στην πρόληψη της βίας κατά των γυναικών και των κοριτσιών. Καθώς αυξάνεται η βάση δεδομένων, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απαντήσουμε στην ερώτηση: "Τι λειτουργεί για να εμπλέξετε τους άνδρες στην επίτευξη της ισότητας των φύλων;"


Αυτή η ταινία, που παράγεται από την Promundo, δείχνει ποιες παρεμβάσεις έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές όταν απασχολούν άνδρες και αγόρια στην προώθηση της ισότητας των φύλων και στην πρόληψη της βίας λόγω φύλου, από τον τομέα της υγείας έως τον εργασιακό χώρο.






Δεν υπάρχουν σχόλια: