... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Ωραιόκαστρο : Η Επιτροπή Ισότητας Φύλων του δήμου Ωραιοκάστρου τοποθέτησε βιβλιοθήκες σε στάσεις λεωφορείων



Η Επιτροπή Ισότητας Φύλων του δήμου Ωραιοκάστρου τοποθέτησε βιβλιοθήκες σε στάσεις λεωφορείων

Πρωτότυπες και ιδιαίτερες βιβλιοθήκες τοποθετήθηκαν σήμερα σε στάσεις λεωφορείων σε διάφορα σημεία του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου έπειτα από σχετική πρωτοβουλία της προέδρου της Επιτροπής Iσότητας Φύλων, Βικτωρίας Γεράκη.
Η πρωτοποριακή αυτή ιδέα για τον δήμο μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το βιβλίο που θέλουν και να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο αναμονής τους μέχρι να έρθει το λεωφορείο της γραμμής. Στις βιβλιοθήκες μπορούν να βρουν οι πολίτες βιβλία για όλες τις ηλικίες, σελιδοδείκτες και στυλό.
Τα σημεία αναμονής Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που τοποθετήθηκαν οι βιβλιοθήκες είναι στο Παλαιόκαστρο (στάση Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου), στη Γαλήνη (στάση του Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού), στη Λητή (στάση «ΑΓΝΟ») και στον Πεντάλοφο (στάση του δημοτικού σχολείου).
Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση για την παρουσία του στην τοποθέτηση μιας εκ των βιβλιοθηκών καθώς και τον αναπληρωτή πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου, Παναγιώτη Σεκέρκα που κατασκεύασε εθελοντικά τις βιβλιοθήκες. Επίσης, τους υπαλλήλους του δήμου και το βιβλιοπωλείο «Σχέδιο» στο Παλαιόκαστρο για την εξαιρετική 
του χορηγία των 60 βιβλίων που θα φιλοξενηθούν στις καινούριες μας βιβλιοθήκες!
Τα βιβλία μας προσφέρουν γνώσεις, ψυχαγωγία και ικανοποίηση και είναι απαραίτητα για τη ζωή μας!
Ευχόμαστε αυτή η κίνηση να εκτιμηθεί και να διατηρηθούν ακέραιες οι καινούριες μας βιβλιοθήκες ώστε να μπορέσουμε στο μέλλον να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε και σε άλλες στάσεις λεωφορείων στο διευρυμένο δήμο μας!

Η Πρόεδρος
Γεράκη Βικτωρία 






Δεν υπάρχουν σχόλια: