... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Υποστήριξη της Θεματικής εβδομάδας στο Γυμνάσιο Καπαρελίου από τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Δήμου ΘηβαίωνΔελτίο Τύπου


         Την Πέμπτη 04/05/2017  ,η κοινωνιολόγος και η ψυχολόγος  του συμβουλευτικού Κέντρου Δήμου Θηβαίων συνεχίζοντας την υποστήριξη της Θεματικής Εβδομάδας και συγκεκριμένα της ενότητας "'Εμφυλες  Ταυτότητες ",  βρέθηκαν στο Γυμνάσιο- Λύκειο Τ Κ Καπαρελλίου Δήμου Θηβαίων.

 Η ενημέρωση που έγινε στους μαθητές  σχετίζονται με  θέματα που αφορούν την ταυτότητα  του φύλου, τους παράγοντες που διαμορφώνουν το φύλο , τα έμφυλα στερεότυπα καθώς , την έμφυλη βία και τις μορφές που αυτή παρουσιάζεται.

Η ενημερωτική αυτή δράση συγκαταλέγεται στις δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων.

   Ευχαριστούμε τόσο την διεύθυνση όσο και το διδακτικό προσωπικό , για την πρόσκληση  , την συνεργασία και την φιλοξενία.


Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου


Δεν υπάρχουν σχόλια: