... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Σάλος στην Ολλανδία: 20χρονη υπεβλήθη σε ευθανασία -Είχε κατάθλιψη λόγω σεξουαλικής κακοποίησης

Φωτογραφία: pixabay

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η γυναίκα είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από νεαρή ηλικία. Mάλιστα, έγγραφε που δημοσιεύονται από την Επιτροπή Ευθανασίας της Ολλανδίας, η άτυχη γυναίκα ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την ηλικία των 5 ετών έως και την ηλικία των 15. Η νεαρή κοπέλα έπασχε από χρόνια κατάθλιψη.
Ωστόσο, η εντατική θεραπεία στην οποία προέβη στην αρχή είχε κάποια αποτελέσματα στην ψυχική της κατάσταση, όμως πριν από δυο χρόνια, οι γιατροί έκριναν τελικά ότι η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη. 
Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια τόσο στην Ολλανδία όσο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η νομιμοποίηση της ευθανασίας δημιουργεί ένα καθεστώς υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.

http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: