... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Σαουδική Αραβία: Οι άνδρες επιτρέπεται βάσει νόμου να φάνε τις γυναίκες τους αν είναι πεινασμένοι!

Σαουδική Αραβία: Οι άνδρες επιτρέπεται βάσει νόμου να φάνε τις γυναίκες τους αν είναι πεινασμένοι!

Και με τη βούλα θα μπορούν πια οι Σαουδάραβες να σκοτώνουν τις γυναίκες τους, ώστε να τις... φάνε όταν είναι πολύ πεινασμένοι!
Όπως όλοι γνωρίζουμε η Σαουδική Αραβία δεν είναι –για κανένα λόγο – ο παράδεισος των γυναικών, καθώς δεν αναγνωρίζονται πολλά από τα δικαιώματά τους και τις ελευθερίες τους.
Όμως, ένας μούφτης φρόντισε να κάνει τη χώρα ακόμα πιο απαγορευτική για το γυναικείο φύλλο, αφού άναψε το πράσινο φως στον «κανιβαλισμό» των γυναικών! Θέσπισε νόμο, ο οποίος προστατεύει τους άνδρες που θα σκοτώσουν και θα φάνε τις γυναίκες τους, σε περίπτωση... εξαιρετικής πείνας!
Μετά τις αντιδράσεις, ο κληρικός της Σαουδικής Αραβίας διέψευσε ότι εξέδωσε Φετφά, που επιτρέπει στους άνδρες να φάνε τις γυναίκες τους σε περίπτωση «εξαιρετικής πείνας», τονίζοντας πως κάτι τέτοιο έμεινε στη συζήτηση και πως δεν ανακοινώθηκε επίσημα.
Βοήθειά μας!
http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: