... 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της-1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού-Δεν είσαι η Μόνη...Δεν είσαι Μόνη....-24ωρη Γραμμή SOS 15900- Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ιράκ: Εκτέλεση 150 γυναικών και σφαγές ευρείας κλίμακας στη Φαλούτζα


"Οι γυναίκες εκτελέστηκαν επειδή αρνήθηκαν να αποδεχθούν την πολιτική της Τζιχάντ αλ-Νικά [σεξουαλική τζιχάντ] που έχει εφαρμόσει το ΙΚ στη Φαλούτζα,"

Σε μαζικές εκτελέσεις γυναικών, που αρνήθηκαν να προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες, προέβη το Ισλαμικό Κράτος στη Φαλούτζα σύμφωνα με την ιρακινή κυβέρνηση.

Το ιρακινό υπουργείο
 Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο ηγέτης των τοπικών εξτρεμιστών, που κατονομάζεται ως Αμπού Ανάς αλ-Λίμπι, εκτέλεσε πάνω από 150 γυναίκες και κορίτσια στη Φαλούτζα του Ιράκ, μερικές από τις οποίες ήταν έγκυοι...

"Οι γυναίκες εκτελέστηκαν επειδή αρνήθηκαν να αποδεχθούν την πολιτική της Τζιχάντ αλ-Νικά [σεξουαλική τζιχάντ] που έχει εφαρμόσει το ΙΚ στη Φαλούτζα," πρόσθεσε το υπουργείο.

Το ΙΚ έχει πραγματοποιήσει ευρείας κλίμακας σφαγές στην επαρχία Ανμπάρ της Φαλούτζα, πρόσθεσε το υπουργείο, διευκρινίζοντας ότι η ομάδα των τζιχαντιστών θάβει τους νεκρούς σε δύο μεγάλους ομαδικούς. 

Σύμφωνα πάντα με την έκθεση, το ΙΚ έχει μετατρέψει επίσης το τζαμί της πόλης σε μια μεγάλη φυλακή όπου κρατούνται εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες. Πάντως, δεν υπήρξε καμία ανεξάρτητη επιβεβαίωση της έκθεσης του ιρακινού υπουργείου.

http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: